Een tv achterwand is een wand welke u op uw muur plaatst. Deze wand wordt de achterwand van uw tv, doordat uw tv hierop gemonteerd wordt. Dankzij het speciaal ontwikkelde systeem is het monteren van uw tv zeer eenvoudig.

Een groot voordeel van een tv achterwand is dat de snoeren en stekkers weg gewerkt worden en deze dus volledig uit het zich zijn.

Cinewall

Cinewall is dè perfecte tv achterwand voor u. Deze tv achterwand is geschikt voor elke woning en dankzij de diverse designs past een Cinewall achterwand in elk interieur, van modern tot klassiek. Bovendien is er een Cinewall XS (192 x 120 cm) en een Cinewall XL (192 x 192 cm) verkrijgbaar en kunt u deze ook nog inkorten. Naast dat u een flatscreen op de tv achterwand kunt plaatsen, zijn er ook diverse accessoires. Hierbij kunt u denken aan een plank of kastje, zowel met of zonder deuren. Op die manier wordt uw tv achterwand ten volle benut, aangezien er ook voor de randapparatuur plek is. Bovendien zijn er speciale clips, waarmee u luidsprekers op uw tv achterwand kunt bevestigen.

Voordelen van een tv achterwand

Een tv achterwand heeft verschillende voordelen. Wij denken hierbij aan:

  •  Alle kabels, snoeren en stekkerdozen uit het zicht
  •  Uit te breiden met accessoires voor randapparatuur
  •  Diverse designs
  •  Eenvoudig te monteren

Zelf samen stellen

Uw tv-achterwand kunt u in het geval van Cinewall geheel zelf samen stellen. Natuurlijk is er de vanzelfsprekende keus om zowel de wand als de accessoires in dezelfde kleur te doen. Wilt u echter iets bijzonders? Bestel dan een plank of mediabox in een andere kleur dan de achterwand. Hierdoor ontstaat een speels effect, wat ervoor zorgt dat uw tv hoek een opvallend object in uw woonkamer wordt.